Sakar Şakir’in ‘Marmara Kazım’ı ünlü oyuncunun babası çıktı! Oğlu kendisinden ünlü mü ünlü!

"Yanıyosun Fuat Abi" repliği ile hafızalara kazınan Yeşilçam oyuncularından Macit Flordun meğer şimdilerin ünlü oyuncusunun babasıymış... Sakar Şakir filmindeki 'Marmara Kazım' rolü ile tanınan usta oyuncu herkesi şaşırttı. Yeniden ekrana gelmesiyle ilgi odağı olan Sakar Şakir'in unutulmaz karakteri Marmara Kazım bakın kimin babasıymış...

Kemal Sunal'ın en sevilen filmlerinden olan Sakar Şakir tekrarıyla hala sosyal medyanın en çok konuşulanlarından olmayı başarıyor.

Sakar Şakir'in sarhoş tipi 'Marmara Kazım''ı hakkındaki gerçekle herkesi şoke etti.

Yeşilçam'ın en iyi sarhoş tiplemesiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Macit Flordun'u şimdilerin ünlü ismine benzeten çoktur. Bu benzerlik çok normal çünkü armut dibine düşmüş ve usta ismin oğlu da babasının izinden gitmiş... İşte Sakar Şakir'in 'Marmara Kazım'ı Macit Flordun'un oyuncu oğlu ve sizin için derlediğimiz öğrenince çok şaşıracağınız akraba olan ünlüler...

Yeşilçam filmlerinde bir türlü ayık rollerde göremediğimiz Macit Flordun da şimdilerde seyircileri ekrana kilitleyen ünlü bir oyuncu Tardu Flordun'un babası.



Haber Kaynak : SABAH.COM.TR

"Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır."